Asociația Benefacto

Asociația Benefacto

Vasleste si trimite un copil la strand

Status: Inchis

Sustine cauza Asociatiei Benefacto la CaiacMania! Vasleste si trimite un copil din Centrul de Plasament Cehu Silvaniei intr-o excursie de doua zile la Baile Tasnad!

Toti copiii adora apa. Iar micii nostri prieteni din Centrul de Plasament Cehu Silvaniei nu fac exceptie! Anul trecut am mers cu 40 dintre copii la Aquapark Baile Felix, pentru o zi. Anul acesta ne propunem doua zile de balaceala, pentru 40 de copii, la strand la Baile Tasnad. Pentru o parte dintre micuti aceasta va fi prima excursie!

 

[ Show more ]

3,205 RON

Sumă:

3

Galantomi:

7

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Toti copiii adora apa. Iar micii nostri prieteni din Centrul de Plasament Cehu Silvaniei nu fac exceptie!Anul trecut am mers cu 40 dintre copii la Aquapark Baile Felix, pentru o zi. Anul acesta ne propunem doua zile de balaceala, pentru 40 de copii, la strand la Baile Tasnad. Pentru o parte dintre micuti aceasta va fi prima excursie!

Sustine cauza Asociatiei Benefacto la CaiacMania! Vasleste si trimite un copil din Centrul de Plasament Cehu Silvaniei intr-o excursie de doua zile la Baile Tasnad! 

Fie că esti pasionat de caiac sau doar vrei să încerci acum acest sport, te aşteptăm să intri în concurs. Costul pentru ca un copil să meargă in excursie este de 120 de lei, sumă target pentru fiecare participant la concurs.

Este simplu sa te inscrii: ne trimiti prin acest formular cateva detalii, impreuna cu un scurt text prin care prietenii să te susţină prin donaţii, iar noi noi iti realizam o pagină pentru strângere de fonduri pe platforma Galantom. Apoi dai share paginii şi mesaje către prieteni pentru a obtine si sprijinul lor. Daca vrei sa dai o nota mai personala paginii, ne trimit pe mail la cristina.balaban@benefacto.ro o imagine reprezentativa (rezolutie minima 560 px (latime) x 360 px - altfel nu poate fi incarcata pe platforma Galantom)