Vaslesc la CaiacMania pentru copiii din Centrul de Plasament Cehu Silvaniei

 

Robert Balaban Asociația Benefacto

100% Complete
250 RON
Sumă strânsă
240 RON
Target
2
Donații

Am 7 ani si concurez la CaiacMania pentru a-mi ajuta prietenii din Centrul de Plasament Cehu Silvaniei sa mearga intr-o excursie la Baile Tasnad. Stiu ca si lor le place apa, ca si mie! Mi-am propus sa strang 240 RON,  suma necesara pentru ca 2 dintre copiii din Centrul de Plasment Cehu Silvaniei sa se bucure de excursia mult visata la Baile Tasnad!

Eu vâslesc în concurs, iar pe voi vă rog să donaţi pentru acest proiect (detalii aici

Puteti deveni şi voi concurenţi si să vâsliţi pentru copii! Detalii aici


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Benefacto desfasoara activitati menite sa asigurare conditii de viata adecvate si posibilitati de acces la educatie copiilor abandonati sau cu o situatie materiala precara.Dorim sa identificam probleme cu care se confrunta copiii si tinerii din centre de plasament si sa dezvoltam programe si actiuni pentru rezolvarea acestora;sa contribuim la facilitarea integrarii sociale a copiilor si tinerilor din centre de plasament si case de copii.

Sustine cauza Asociatiei Benefacto la CaiacMania! Vasleste si trimite un copil din Centrul de Plasament Cehu Silvaniei intr-o excursie de doua zile la Baile Tasnad!

Toti copiii adora apa. Iar micii nostri prieteni din Centrul de Plasament Cehu Silvaniei nu fac exceptie! Anul trecut am mers cu 40 dintre copii la Aquapark Baile Felix, pentru o zi. Anul acesta ne propunem doua zile de balaceala, pentru 40 de copii, la strand la Baile Tasnad. Pentru o parte dintre micuti aceasta va fi prima excursie!

 

ÎN CADRUL

CaiacMania

CaiacMania este un concurs caritabil de caiac organizat pe 4 iulie, de la 10.30 la 11.30, in parcul de agrement nautic Acvamania, la doi pasi de Bucuresti, in decorul minunat oferit de Parcul Mogosoaia.Fiecare participant la concurs îşi propune să strângă fonduri pentru proiecte in beneficiul copiiilor abandonati sau defavorizati. Sustine cauza Asociatiei Benefacto la CaiacMania! Vasleste si

 

2 Donații

Multumim pentru sprijinul constant dat copiiilor din Centrul de Plasament Cehu Silvaniei!
03 Jul 2015
Multumim mult pentru sprijinirea copiiilor din Centrul de Plasament Cehu Silvaniei!
03 Jul 2015