Toti copiii ar trebui sa fie fericiti de ziua lor de nastere

 

Petru Vasile Asociația Benefacto

100% Complete
1,663 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Benefacto desfasoara activitati menite sa asigurare conditii de viata adecvate si posibilitati de acces la educatie copiilor abandonati sau cu o situatie materiala precara.Dorim sa identificam probleme cu care se confrunta copiii si tinerii din centre de plasament si sa dezvoltam programe si actiuni pentru rezolvarea acestora;sa contribuim la facilitarea integrarii sociale a copiilor si tinerilor din centre de plasament si case de copii.

SUSŢIN PROIECTUL

Cautam zane bune

"Cautam zane bune" este un proiect permanent al Asociatiei Benefacto. Ce poate fi mai frumos decat zambetul unui copil atunci cand, de ziua lui, deschide cadoul surpriza ales cu grija special pentru el? Tocmai de aceea cautam lunar zane bune care sa implineasca cate o dorinta pentru micii sarbatoriti din Centrul de Plasament Cehu Silvaniei.  

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

11 Donații

07 May 2021

Luciana Vilcea

200 RON
La multi ani, Petru!!! 🤗🤗🤗
06 May 2021
La multi ani, copil zambitor cu suflet mare! Sa ai multa sanatate, o copilarie frumoasa si prieteni adevarati! Te pupam si imbratisam! MateiAlinaMarius
06 May 2021

Boncys

100 RON
La multi ani!
06 May 2021

Anonymous

303 RON
La multi ani, copil lumina!
05 May 2021
75 RON
04 May 2021

Los bandidos bercenaros

100 RON
La mulți ani, Piotr! Te pupăm și te iubim! Los bandidos bercenaros
03 May 2021

Los Psts

100 RON
La multi ani, draga Petru❤️ Sa fii sanatos, vesel si voios!
22 Apr 2021

Anonymous

300 RON
16 Apr 2021
La multi ani!
13 Apr 2021
La multi ani, Piotr!
13 Apr 2021
Petru Vasile : Asociația Benefacto
Toti copiii ar trebui sa fie fericiti de ziua lor de nastere