Asociația Benefacto

Asociația Benefacto

Centrul Social Multifunctional Cehu Silvaniei

Status: Fundraising

Avem planuri ambitioase: pe langa donatiile de scutece, carti, haine si jucarii pentru cei mici, ne dorim sa derulam acum proiecte pentru cei mai maricei, care au si ei nevoie de noi; sa-i ajutam cu materiale pentru atelierele vocationale, sa organizam excursii si spectacole de teatru de papusi, sa-I sprijinim in alegerea unei profesii de succes.

[ Show more ]

0 RON

Sumă:

0

Galantomi:

0

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Povestea Asociatiei Benefacto a inceput cu o vizita la Centrul de Plasament Cehu Silvaniei- judetul Salaj, urmata de un mail intre prieteni. Si e-mailul a circulat, atingand sufleteste zeci de prieteni si facand noi prieteni, totul pentru ei: copiii din Centrul de Plasament Cehu Silvaniei.

Din lipsa de fonduri, copiii primeau scutece de unica folosinta o data pe saptamana, in restul timpului fiind schimbati cu scutece din panza, care erau extrem de incomfortabile si le provocau rani. Cu ajutorul acestor prieteni minunati, din 2010 asiguram scutece de unica folosinta, hainute, incaltaminte si jucarii pentru acesti copii. Din 2010 pana acum am derulat 15 campanii de strangere de fonduri pentru a asigura necesarul de scutece.

In centrul de la Cehu sunt acum 109 copii, din toate grupele de varsta. Intr-o luna cei 40 de micuti cu varsta sub 3 ani de la Cehu au nevoie de au nevoie de 106 baxuri de scutece de unica folosinta - valoric circa 4000 de lei. Asa ca in 2012 mai facut un pas si am infiintat Asociatia Benefacto, ca forma organizata de ajutor a copiilor abandonati din Centru Social Mutlifunctional Cehu Silvaniei, dar si ca platforma  pentru alte proiecte viitoare dedicate copiilor abandonati sau defavorizati.

Avem planuri ambitioase: pe langa donatiile de scutece, carti, haine si jucarii pentru cei mici, ne dorim sa derulam acum proiecte pentru cei mai maricei, care au si ei nevoie de noi; sa-i ajutam cu materiale pentru atelierele vocationale, sa organizam excursii si spectacole de teatru de papusi, sa-I sprijinim in alegerea unei profesii de succes. Intr-un cuvant, sa le fim alaturi si sa le inlesnim drumul in viata.