Concert caritabil de trompeta

 

Robert Balaban Asociația Benefacto

100% Complete
1,322 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

E minunat să poți împartăși cu ceilalți pasiunile tale.  Anul acesta am hotărât să sutin un concert caritabil de trompeta in beneficiul prietenilor mei din Centrul de Plasament Cehu Silvanei. Concertul va fi transmis live pe canalul meu de You Tube

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere sau una din pasiunile tale pe www.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Benefacto desfasoara activitati menite sa asigurare conditii de viata adecvate si posibilitati de acces la educatie copiilor abandonati sau cu o situatie materiala precara.Dorim sa identificam probleme cu care se confrunta copiii si tinerii din centre de plasament si sa dezvoltam programe si actiuni pentru rezolvarea acestora;sa contribuim la facilitarea integrarii sociale a copiilor si tinerilor din centre de plasament si case de copii.

E minunat să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, iar noi va incurajam sa va puneti pasiunea in slujba unei cauze caritabile. 

O astfel de cauza ar putea fi "Cautam zane bune" , n proiect permanent al Asociatiei Benefacto. Ce poate fi mai frumos decat zambetul unui copil atunci cand, de ziua lui, deschide cadoul surpriza ales cu grija special pentru el? Tocmai de aceea cautam lunar zane bune care sa implineasca cate o dorinta pentru micii sarbatoriti din Centrul de Plasament Cehu Silvaniei.  

In Centrul de Plasament Cehu Silvaniei sunt 70 de copii minunati si ne dorim ca fiecare dintre ei sa primeasca un mic dar de ziua de nastere. Suntem deja la a saptea editie a acestui proiect. Multe zane bune ne sunt alaturi inca din  2015 si ne dorim tare mult sa pastram aceasta traditie.

E minunat să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, iar noi va incurajam sa va puneti pasiunea in slujba unei cauze caritabile.  Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai frumos lucru din viața ta: să împărtășești cei ai mai bun în tine cu cei apropiați. Dar poți face chiar mai mult decât atât! Poți folosi această oportun

 

9 Donații

Luciana Fida Palanciuc Mawas

211 RON
Succes, draga Robi!!
19 May 2021

Liliana

105 RON
La mulți ani, Robi, cu multe bucurii și împliniri! Felicitări pentru gestul tău minunat de a-ți susține prietenii în acest act caritabil! Lil & Adi
18 May 2021
18 May 2021

Anonymous

100 RON
You rock! Happy birthday!
17 May 2021

Victor

300 RON
17 May 2021

Anonymous

100 RON
Respect și prețuire pentru gestul tău!
17 May 2021
Succes Robbie!
17 May 2021

Anonymous

200 RON
La multi ani, Robert! Si felicitari pentru gestul tau!
17 May 2021
La multi ani, Robi! Te iubesc si-ți doresc din tot sufletul să-ți împlinești visul și să rămâii același copil bun, înțelegător și iubitor!
17 May 2021
Robert Balaban : Asociația Benefacto
Concert caritabil de trompeta